Billige Fotballdrakter Ukategorisert Madrid-derbyet ble stoppet på grunn av feil oppførsel

Madrid-derbyet ble stoppet på grunn av feil oppførsel

Madrid-derbyet ble stoppet på grunn av feil oppførsel post thumbnail image

Dommeren som var ansvarlig for søndagens Madrid-derby stoppet kampen midtveis i andre omgang etter at Atletico Madrid-fans kastet gjenstander på banen kort tid etter at rivalene Real Madrid tok en 1-0 ledelse.

Eder Militaos angrep i det 64. minutt ga gjestene ledelsen i en tett omstridt kamp, Real Madrid drakt ​​men noen minutter senere kastet Atletico Madrid-fansen gjenstander mot Real Madrid-keeper Thibaut Courtois. En serie lightere ble oppdaget på banen, som Courtois fortsatte med å kaste ut av veien før dommer Mateo Busquets Ferrer avbrøt kampen i det 69. minutt.

Kunngjøringer ble gjort inne i Wanda Metropolitano som advarte fansen om å slutte å forstyrre kampen, og kampmeldinger ble også vist på skjermer på stadion.

Da spillerne tok seg mot tunnelen, gikk Atletico Madrids spillere og ansatte mot fansen, hvorav noen fortsatte å forsøple banen. Jose Maria Gimenez og Koke ble sett bønnfalt supporterne om å slutte med oppførselen, det samme gjorde manager Diego Simeone, som pekte mot hodet hans som for å foreslå at fansen burde tenke seg om før de forstyrret spillet.

Spillet ble gjenopptatt omtrent 21 minutter etter at Busquets Ferrer stoppet kampen, og Atletico fortsatte med å score en utligning takket være Angel Correas streik i det femte minuttet av stoppetiden. Da kampen kom tilbake, ga La Liga ut en uttalelse som fordømte den uordnede oppførselen.

Mange forventet at det kunne være forstyrrende oppførsel ved søndagens Madrid-derby. En gruppe Atletico-fans lanserte en kampanje før kampen for å bære masker på Metropolitano Stadium for å unngå å bli tatt for å bryte La Ligas antidiskrimineringspolitikk, noe ligaen ba politiet om å handle etter før avspark. Den skadde Real Madrid-stjernen Kylian Mbappe ble i mellomtiden frarådet av klubben sin fra å delta på kampen for å støtte lagkameratene, og så den hjemmefra.

Selv om La Liga-politikken tillater dommere å forlate kamper med forstyrrende fanatferd inkludert diskriminerende overgrep, Billige Fotballdrakter sa Atletico-keeper Jan Oblak til kringkastere i et intervju etter kampen at det ikke var noe han tenkte på. Han fordømte også fansens oppførsel, men minimerte spillernes innvirkning på å utrydde slik oppførsel.

“Det skjer hele tiden, ikke bare her … jeg forsvarer ingen. Disse tingene er ikke riktige, så dommeren gjorde rett i å stoppe kampen,” sa han til ESPN. “Det er ikke et fint bilde for fotball, helt klart… Det er trist, men hva vi kan gjøre? Til å begynne med er vi på banen, banen for å spille, for å gi alt for oss selv, og vi kan ikke kontrollere alt. Jeg håper i i fremtiden vil disse tingene ikke skje igjen, at vi bare vil se et fint bilde av fotball.”