Billige Fotballdrakter Ukategorisert Bournemouth ble nektet straffespark av VAR da Manchester United slapp unna med uavgjort

Bournemouth ble nektet straffespark av VAR da Manchester United slapp unna med uavgjort post thumbnail image

Solen gikk ned en dramatisk lørdag ettermiddag på Vitality Stadium, draktsett fotball der tilfeldighetene tilsmilte bortelaget i sluttminuttene av en opphetet kamp mellom Bournemouth og Manchester United. Midt i jubelen og gispene fra fansen som satt på kanten av setene, ble en potensiell vending i historien dinglet foran øynene på Cherries, bare for å bli revet bort av teknologiens usynlige hånd.

Bournemouth fikk et straffespark på overtid opphevet av VAR, og Manchester United slapp fra Vitality Stadium med et lite fortjent 2-2-resultat takket være Bruno Fernandes’ to mål.

Dommer Tony Harrington pekte på straffemerket fem minutter på overtid da Ryan Christie gikk i bakken etter en takling fra Willy Kambwala, før han endret avgjørelsen til frispark.

Erik ten Hags menn ble plaget i store deler av en uinspirerende forestilling i Dorset og lå under to ganger i første omgang etter scoringer fra Cherries-duoen Dominic Solanke og Justin Kluivert.

Fernandes satte inn sin første utligning på volley mot spillets gang, før han hindret de imponerende vertene i å ta sin første ligadouble over de 20-foldige engelske mesterne ved å sette inn et straffespark i det 65. minutt, etter at Adam Smith tok tak i ballen da den rikosjetterte mot armen hans i feltet.

Uniteds portugisiske kaptein traff også tverrliggeren med et fantastisk distansemål etter 2-1 på overtid i slutten av en spennende åpningsperiode.

Likevel burde Bournemouth, som traff treverket ved Milos Kerkez og misbrukte mange andre sjanser, vært ute av syne på det tidspunktet.

Etter kampen sa Solanke til Sky Sports: “Vi var selvsikre før kampen. Vi visste at det ville bli en tøff kamp, men vi sa til oss selv at vi hadde slått dem én gang denne sesongen, så vi visste at vi kunne gjøre det igjen.

“Vi skapte mange sjanser og burde ha ledet med to eller tre mål, Kjøpe Billige Fotballdrakter vi tok ikke vare på sjansene, og det ble en jevn kamp i andre omgang.

Om den sene straffeavgjørelsen som ble annullert, sa han: “Jeg har ikke sett på den i ettertid, men på storskjermen så den ut til å være på streken, så jeg tror det kunne vært straffe. Vi var uheldige som ikke fikk straffe der, og jeg trodde det ville være vår mulighet til å vinne på slutten.

“Å slå United er noe vi gjerne vil gjøre, og det hadde vært en god mulighet til å vinne på slutten, så guttene er selvsagt litt lei seg for det.”

Bournemouth-sjefen Andoni Iraola sa: “Vi klarte ikke å avslutte kampen. Vi bommet på sjanser, spesielt i første omgang. Vi burde ha startet den andre omgangen med et bedre resultat.

Om straffeavgjørelsen som Fernandes utlignet på etter at ballen hadde truffet Smiths arm, sa han: “Jeg tror det står i reglene, ikke sant? Ballen spretter tilbake fra lagkameraten, og det Adam gjør er instinktivt. Jeg tror ikke det dømmes normalt, denne typen håndballer.”

Om den annullerte straffeavgjørelsen sa han: “Jeg er helt enig i at det var straffe [for Christie]. Mot Newcastle fikk vi straffe, og kontakten startet utenfor feltet. Men [i dag] ble den første rammen satt slik at den første kontakten var på kanten av feltet, men kontakten fortsetter en, to meter innenfor og stopper spilleren.

“Det er ikke bare ett øyeblikk og Christie er nede. Forsvarsspilleren går med Christie en til to meter inne i boksen. For meg er det åpenbart.”

United-forsvarer Diogo Dalot sa til Sky Sports: “Jeg synes det var opp- og nedturer. Vi lå under to ganger, men vi hadde den rette innstillingen til å komme tilbake og kjempe for kampen.”

Dalot var skyld i Bournemouths andre mål da han ga Kluivert for mye plass, manchester city fotballdrakt og da han ble spurt om individuelle feil, sa han: “Vi ser ikke på hvem som har gjort det, men vi vet at det kan skje på dette nivået, for de er kliniske nok til å score hvis vi gjør feil. Det er noe vi må se etter og prøve å unngå.

“Det er en del av livet å gjøre feil.Det handler om å reagere godt i neste kamp og de neste minuttene for å prøve å gjøre det bedre. Det er det vi må overvinne. Vi må ta ansvar, men prøve å ikke gjøre det i de neste kampene, og det er utfordringen.”

United går videre til semifinalen i FA-cupen på Wembley mot Coventry som ligger på sjuendeplass på tabellen og er langt fra sikret europakvalifisering neste sesong etter nok en skuffende sesong, som forlenget rekken uten seier til fire kamper.